Durf te leven zoals je van nature bent!

Welkom

"Als je jezelf accepteert zoals je bent dan hoef je je niet bezig te houden met de vraag wat anderen van je vinden. Dan ben je jezelf en reageer je natuurlijk en spontaan."

Voor Particulieren

particulieren

Voor Bedrijven

voor zakelijk

De Locatie

de locatie

Wie wij zijn

Mindfulness - Begeleiding - Coaching - Training
 

Praktijk Jij bent Oké, ook werkzaam onder de naam Lisette Poell Coaching & Mindfulness  is een praktijk die werkt vanuit het gedachtegoed Mindfulness en daarbij verschillende coachtechnieken inzet. Voor wat betreft coaching werken we met losse afspraken en met pakketten. 
Zowel particuliere- als zakelijke klanten hebben hun weg inmiddels naar de praktijk gevonden. Naast individuele trajecten geven wij ook trainingen, cursussen en workshops. Dit doen we soms in samenwerking met andere professionals. 
Lisette is aangesloten bij NOBCO Nederlandse orde van beroepscoaches en bij Coachfinder,  het Mindfulness fundament en Mindfulnessvereniging VZW in België.
 

Onze Werkwijze

Van bewust worden naar bewust zijn. Wees je eigen leraar.

Mindfulness trainingen
Leven in de maalstroom - mbsr van Edel Maex
Naar het hart van mindfulness
Mindfulness frame by frame
Informatie volgt of neem contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ont-Moeten 2022
4, 25 en 29 augustus.
19 september
10 en 13 oktober

Mini Retraite 2022
10 oktober van 10:00 uur tot 16:00 uur
Verdere informatie volgt of neem contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Project extra mindfulness lessen bij Het College Weert
Periode 22 maart tot en met 22 juni.

Mindfulness Frame by Frame
Scholing mindfulness KU Leuven - 14 tot 17 juni
Prof. Mark Williams Oxford Mindfulness Centre

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

Intuïtief schrijven

Nanja Tiggelaar leerde me, tijdens een masterclass schrijven voor coaches, hoe ik voorbij mijn innerlijke criticus steeds dichterbij mijn eigen kern kon komen. Ik was meteen enthousiast en heb  reeds menig workshop mogen organiseren. Lees hier ...
 

 

  

Coaching

De mens is kundig over zichzelf maar soms heb je het nodig om met iemand te praten als je het gevoel hebt vast te lopen. Coaching kan uitkomst bieden. Het maakt je bewust van de plek waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Ik werk met verschillende methodieken en zet in wat het beste bij je past. Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie voor coaches NOBCO en zie ook mijn profiel op coachfinder.

 

 

Mindfulness

Ineens is er een woord voor. Het wordt Mindfulness genoemd. Het is niet nieuw maar gebaseerd op meer dan 2000 jaar oude wijsheden. Niet de filosofieën staan centraal maar je inzichten. We mediteren, reflecteren en delen ervaringen. Een proces van bewust worden naar bewust zijn met de kwaliteit van aandacht die Mindfulness zo eigen is. Mindfulness gaat over zelf aan het stuur zitten. Het gaat ook over, je op je gemak voelen in je eigen leven. - Mindfulness gaat niet over naar binnen gáán maar over het leven zoals dit zich voordoet binnen laten kómen en daarmee omgaan. Edel Maex -  
Lees hier verder ...

Workshops

Regelmatig worden er workshops gegeven. Je vindt deze dan terug in de agenda of op de facebookpagina van Jij bent Oké.
Je kunt ons ook benaderen voor een workshop op je eigen (werk) locatie. Denk bijvoorbeeld aan:
Introductielessen Mindfulness - Intuïtief schrijven - Stembevrijding - Communicatiekompas - Stiltewandelingen (soul-wandeling)

Actueel

Column: Van tevoren zijn er altijd signalen. Je komt niet van de ene op de andere dag in een burn-out terecht.

Klik hier voor de Agenda

Gratis kennismaking via Coachfinder

Gesloten: 13 augustus tot en met 20 augustus 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief
Boven