Voor Bedrijven

MINDFULNESS 
Zelfzorg is essentieel en is daarmee een belangrijk punt van aandacht voor iedereen.
Op weg naar duurzame inzetbaarheid van mensen is er betrokkenheid van werkgever én werknemer nodig. Burn-out en andere psychische aandoeningen zijn de laatste jaren aanzienlijk gestegen waarbij het einde nog niet in zicht is. Zelfs anno 2019 rust er in bepaalde beroepsgroepen nog een behoorlijk taboe op het erkennen van psychische problemen wat er alleen maar voor zorgt dat mensen nóg langer doorlopen met hun zorgen en problemen totdat ze uiteindelijk crashen. 

Stress gaat niet alleen over spanning die zich opbouwt door het werk of door een trauma. Het is een veel breder begrip en gaat over fysieke en mentale belastbaarheid en veerkracht. Overmatige bloodstelling aan veel werkdruk brengt het risico met zich mee dat je in de vermoeidheidsfuik terecht komt. Iemand die in balans is kan prima een tandje bijschakelen wanneer het echt noodzakelijk is waarmee je, je eigen comfort misschien tijdelijk opzij schuift. Overschrijd je echter structureel je grenzen dan heeft dat uiteindelijk consequenties voor je gezondheid. Mensen denken vaak dat het voornamelijk gaat om assertiviteit en discipline. Het is echter eerder een kwestie van bewustwording en de juiste prioriteiten stellen door met een kwaliteit van aandacht naar jezelf en de wereld te kijken die Mindfulness eigen is.

Investeren in Mindfulness is investeren in duurzame inzetbaarheid waarbij mensen zo lang mogelijk de regie houden over hun eigen leven.

Een coachtraject is altijd maatwerk en ook trainingen kunnen afgestemd worden op wat er nodig is. Hier lees je meer over Mindfulness.

Neem daarom contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie.

Mindfulness en communicatie - Coaching - Training - Workshop

 

 

 

Boven