Voor Bedrijven

Zelfzorg is essentieel en verdient dan ook ieders aandacht.

In deze tijd wordt er nogal eens een beroep gedaan op je aanpassingsvermogen.
Dat vergt veerkracht. Je komt je persoonlijke grenzen tegen. Hoe ga je daarmee om?
Als persoonlijke coach kan ik je hierbij helpen.

Toch lijkt er nog steeds een taboe te rusten op persoonlijke coaching. Werkgevers zouden hierin een actievere rol kunnen spelen door hun medewerkers persoonlijke coaching aan te bieden. Duurzame inzetbaarheid begint met de bereidheid om met elkaar het gesprek aan te gaan en betrokkenheid te cultiveren. 

Niet alleen in tijden van Covid-19 zijn er momenten dat mensen weleens niet lekker in hun vel zitten. Voorheen waren die momenten er ook. Er zijn ook altijd al werkomgevingen geweest waarin sprake is van slechte interne communicatie, onvrede en onbalans. Het verschil is dat kwetsbaarheid nu misschien eerder voelbaar en zichtbaar is.
Informatie verandert snel. Je moet snel kunnen schakelen. Ieders belangen behartigen en goed blijven communiceren. Dat is weleens lastig.
Zit je nog wel op de juiste plek in de organisatie? 
Een andere vraag die opkomt; Is dit wat je wilt?
Vaak zijn het de posities in middle management die in de verdrukking geraken. Samen met zzp'ers is dit een groeiende groep in mijn praktijk.

Langdurige blootstelling aan stress brengt het risico met zich mee dat je in de vermoeidheidsfuik terechtkomt en regelrecht op een burn-out afstevent.

Als persoonlijke coach kijk ik niet alleen naar de werkomgeving maar ook naar wat er zich verder in het leven van een coachee afspeelt. 

Gun jezelf en je werknemer een persoonlijke coach en neem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. op met Lisette Poell Coaching & Mindfulness. 

Jolanda over haar coachtraject
Coaching heeft mij geholpen zaken in een breder perspectief te plaatsen. Hierdoor ging ik weer met plezier naar mijn werk. Maar ik kwam er ook achter dat ik niet op de juiste plek in de organisatie zat en daardoor niet volledig tot mijn recht kwam. Samen met mijn manager kijk ik nu naar andere mogelijkheden binnen en buiten de organisatie die beter bij mij passen. Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk zou zijn. 

 

 
Boven