Durf te leven zoals je van nature bent!

Welkom

"Als je jezelf accepteert zoals je bent dan hoef je je niet bezig te houden met de vraag wat anderen van je vinden. Dan ben je jezelf en reageer je natuurlijk en spontaan."

Voor Particulieren

particulieren

Voor Bedrijven

voor zakelijk

De Locatie

de locatie

Wie wij zijn

Mindfulness - Begeleiding - Coaching - Training
 

Jij bent Oké  is een praktijk die werkt vanuit het gedachtegoed Mindfulness en daarbij kennis en ervaring betrekt vanuit verschillende coachmethodieken.
Cliënten komen uit verschillende hoeken. Zowel particulier als uit het bedrijfsleven.
Naast individuele trajecten geven wij ook trainingen, curssen en workshops op de particuliere- en zakelijke markt. Dit doen we soms in samenwerking met andere professionals waaronder Sancai en EquiJoy.

 

 

Onze Werkwijze

Van bewust worden naar bewust zijn. Wees je eigen leraar.

Intuïtief schrijven

Nanja Tiggelaar leerde me, tijdens een masterclass schrijven voor coaches, hoe ik voorbij mijn innerlijke criticus steeds dichterbij mijn eigen kern kon komen. Ik was meteen enthousiast en heb  reeds menig workshop mogen organiseren. Lees hier ...
 

 

  

Coaching

De mens is kundig over zichzelf maar soms heb je het nodig om met iemand te praten als je het gevoel hebt vast te lopen. Coaching kan uitkomst bieden. Het maakt je bewust van de plek waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Ik werk met verschillende methodieken en zet in wat het beste bij je past. Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie voor coaches NOBCO en zie ook mijn profiel op coachfinder.

 

 

Mindfulness

Ineens is er een woord voor. Het wordt Mindfulness genoemd. Het is niet nieuw maar gebaseerd op meer dan 2000 jaar oude wijsheden. Niet de filosofieën staan centraal maar je inzichten. We mediteren, reflecteren en delen ervaringen. Een proces van bewust worden naar bewust zijn met de kwaliteit van aandacht die Mindfulness zo eigen is. Mindfulness gaat over zelf aan het stuur zitten. Het gaat ook over, je op je gemak voelen in je eigen leven. - Mindfulness gaat niet over naar binnen gáán maar over het leven zoals dit zich voordoet binnen laten kómen en daarmee omgaan. Edel Maex -  
Lees hier verder ...

Workshops

Regelmatig worden er workshops gegeven. Je vindt deze dan terug in de agenda of op de facebookpagina van Jij bent Oké.
Je kunt ons ook benaderen voor een workshop op je eigen (werk) locatie. Denk bijvoorbeeld aan:
Introductielessen Mindfulness - Intuïtief schrijven - Stembevrijding - Communicatiekompas - Stiltewandelingen (soul-wandeling)

Actueel

Column: Niets doen geeft niet altijd rust.

Agenda
10-01-2022 tot en met 21-01-2022 Lessen mindfulness aan de leerlingen van Het College Weert.

Informeer naar nieuwe datums mindfulnesstrainingen en ont-moeten

Gratis kennismaking via Coachfinder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief
Boven