Locatie

De praktijk thuis is gevestigd aan de rand van de bebouwde kom van Nederweert, dichtbij de aansluiting met de snelweg (A2).
We maken echter gebruik van verschillende locaties welke in overleg met de cliënt gekozen wordt.

Wandelcoaching 
Gebied bij de IJzeren Man in Weert – Nationale Park de Groote Peel in Ospel – De Banen en Sarsven bij Nederweert-Eind – Het Leudal bij Roggel – Vierkanalenroute bij Nederweert en zo zijn er meerdere prachtige stukken.

Bij u thuis
Soms ga ik naar mensen thuis om daar begeleiding te geven.
Vanaf de zomer in 2015 is het mogelijk om een workshop aan huis te regelen vanaf 4 deelnemers. Ontstaan vanuit een spontane vraag van een cliënt die vroeg of het mogelijk was een schrijfworkshop te houden met een paar vriendinnen bij haar thuis. Naast een schrijfworkshop kun je ook denken aan een workshop mindfulness. Heb je een vraag. Stel hem gerust.

Workshopruimte bij EquiJoy in Ell
Het van oorsprong boerenbedrijf wordt met stukjes en beetjes opgeknapt waarbij vooral veel gelet wordt op het in tact houden van de natuurlijke omgeving. Het project is een droom van de eigenaren. Geen keurig aangelegde strakke borders of strak betegelde paden maar gewoon met je voeten in het zand. Op deze plek wordt met name activerende begeleiding gegeven maar ook coachgesprekken, cursussen en trainingen mindfulness.

In Weert bij Yogapraktijk-Weert / Pentacoaching van Karin van den Wittenboer
Hier maken we weleens gebruik van de yogaruimte en spreekkamers.


 

 


 

Boven