Workshop intuïtief- en reflectief schrijven met een vleugje Mindfulness, is een workshop waarbij je in gesprek gaat met jezelf.

In deze workshop nodig je de stem die binnenin je klinkt uit om naar buiten te komen. Papier is geduldig en heeft geen oordeel. 

Al schrijvend, kom je in gesprek met jezelf.
Door het hardop voor te lezen, hoor je wat je zegt.
En voel je, wat het met je doet.
Zo word je bewust wat het voor jou betekent.

Met de juiste schrijfoefeningen word je bewust van het onbewuste. Verrassend en ontroerend.

Samen met anderen of individueel
Sinds 2015 organiseer ik workshops, in kleine groepen en privé. 

Een dag voor jezelf en mét jezelf.
29 september 2021 vindt de eerstvolgende workshop plaats in een kleine groep. 
Aanvang 10:00 uur
Einde 15:30 uur
Tarief € 85,- (eigen lunch meenemen)
Materialen inbegrepen.
Koffie, thee, water en versnapering inbegrepen.
Locatie: EquiJoy in Ell
 

Lees hier eerdere ervaringen van deelnemers.

 

 • Ingrid Open or Close

  INGRID individueleAanvankelijk vond ik het best wel spannend om in mijn eentje deze workshop te doen maar het bleek dat er geen drempel was om binnen te komen in Ell bij EquiJoy. Ik kan de workshop aanbevelen omdat het een warme aanvulling kan zijn op je kijk op het leven. Ik heb ervaren dat woorden krachtiger kunnen zijn dan zinnen en ik mezelf beter ken dan gedacht. Ik werd verrast door de diepte die je kunt bereiken zonder alles te hoeven uitleggen. Wat ik meeneem uit deze workshop is; niet teveel nadenken en komen tot eigen keuzes.
  Ingrid doet een half jaar later nog een keertje mee met deze workshop maar dan in een kleine groep.

 • Joep Open or Close

  Ik heb ervaren dat je helemaal geen schrijftalent hoeft te bezitten en ik werd verrast door de dingen die ik op papier zette. Ik zou gewoon nog een paar keer door willen gaan zodat het gevoel en vertrouwen dat je het kunt iets meer blijft zitten. Dank je, het was een hele openbaring en ik zou hem zeker aanraden.

 • Marie-Louise Open or Close

  Deze workshop zou ik aanbevelen omdat het unieke inzichten in jezelf geeft. Ik heb ervaren dat deze workshop mijn intuïtieve vaardigheden heeft vergroot. Ik werd verrast door mijn eigen schrijverskwaliteiten. Ik kan de workshop omschrijven als een waardevolle handreiking om je zelfkennis te vergroten. Hij bestond uit een goede opbouw van een stukje mindfulness, de energetische achten die mijn energie door mijn hele lijf deed stromen naar kleine en later wat grotere opdrachten. Ik voelde het kind in me dat sprankelde om de woorden eruit te laten stromen.

  Bijna anderhalf jaar later neemt Marie-Louise weer contact op met de wens weer een workshop te willen doen maar dan individueel.

  Meer dan een jaar na die eerste workshop heb ik deze individuele workshop gedaan. Die middag heeft me heel veel mooie dingen gebracht. Blanco erin gestapt bracht het me tot veel emoties van wat ik geschreven had. De meditatie van het innerlijk kind was heel bijzonder, het heeft me een heel mooi contact met haar opgeleverd.
  Verwonderd over wat ik allemaal heb neer gepend. Dat ik vanuit het diepst van mijn ziel heb mogen werken. Dankjewel Lisette.

 • Carrie Open or Close

  Mijn verwachting was dat deze workshop mij verder zou helpen in het proces waar ik op dit moment in zit en dat was ook zo. Ik werd verrast door het feit dat ik zo makkelijk lastige dingen kon opschrijven. Hier kan ik zelf mee verder. Ik zou de workshop omschrijven als warm, rustgevend, in het nu brengend en kan hem aanbevelen omdat het voor veel mensen goed zou zijn om wat meer bij zaken stil te staan i.p.v. maar door te hobbelen.

 • Nina Open or Close

  De workshop omschrijf ik als heel verrassend, vernieuwend, leerzaam en een manier om jezelf terug te vinden of om bij jezelf te blijven. Ik werd verrast door wat het in je los maakt en dat het eigenlijk heel soepel ging om het denken te stoppen. Ik kan deze workshop aanbevelen want ik geloof dat iedereen op zijn eigen manier iets uit kan halen wat je verder kan brengen.

 • Ervaringen workshop januari 2018 Open or Close

  Ervaringen van workshop 24-01-2018 bij EquiJoy in Ell
  Ingrid doet voor de tweede keer mee aan deze workshop

  Over deze workshop kan ik vertellen dat ...
  Lilian: ik het een hele mooie ervaring vond en leerzaam.
  Ingrid 2: ik opnieuw dankbaar ben voor de beleving van deze workshop.
  Ineke: ik het heel interessant vond en dat Lisette het heel goed kan brengen.
  Liesbeth: ik het zeer interessant vond. Met fijne, waardevolle oefeningen.

  Ik heb ervaren dat ...
  Lilian: het voor mij goed werkt.
  Ingrid 2: het schrijven mij inzichten kan geven, dat het klopt wat je vanuit gevoel schrijft.
  Ineke: dat het mij veel heeft gebracht.
  Liesbeth: er een dunne scheidingslijn is tussen intuïtief schrijven en vanuit het denken doen. Mooi om bewust te worden hoe gemakkelijk het denken overneemt.

  Wat ik nog wil zeggen is ...
  Lilian: Dank je!
  Ingrid 2: dat ik blij ben dat schrijven kan en man (van mezelf) maar hardop uitspreken is voor mij soms nog een stap te ver.
  Ineke: dat ik het een aanrader vind voor een paar kennissen van mij en ik wil Lisette bedanken voor deze mooie, gezellige en leerzame middag. Er is een wereld voor mij opengegaan.
  Liesbeth: je op een fijne, rustige manier werkt. Er zorg voor draagt dat ieder zijn/haar ruimte in mag en kan nemen vanuit respect. Dankjewel voor een fijne, waardevolle middag.

  Wat vond je van de locatie?
  Lilian: Geweldig!
  Ingrid 2: Goed en prettig. (Jammer dat paarden vandaag niet afleidden : )
  Ineke: Prima
  Liesbeth: Fijne ruimte

Boven